Mega Mindy te Lillo

Index SUPERTIP: ONZE HUIFKARTOCHTEN Rondleidingen Poldermuseum Agenda Linken Getijden Horeca

Voor rondleidingen contacteer: Werner Bril. Gsm: +32 (0) 4 77 55 41 48.


U heeft vragen, wenst ons te boeken?

E-mail ons hier

"MEGA MINDY BESCHERMT FORT LILLO"Free Souffriau als Mega Mindy

Het begon allemaal in 2006, de eerste shots zorgde voor een regelmatige terugkomst van de hele crew die maar wat graag in de rust van het vredige dorpje werkte. Ja er zjn dan ook foto's die u tonen hoe het er aan toe ging. Veel kijkgenot.

Niemand minder dan de Borgerhoutse actrice Free Souffriau speelt de rol van agente Mieke in de gelijknamige serie. Het is Free haar debut voor de televisie geweest, maar ze is ondertussen een echte filmster geworden, zoveel is wel duidelijk. Denk nu niet dat deze dame aan haar proefstuk is, nee hoor, want ze zong al hoofdrollen in de musicals van Doornroosje en de kleine zeemeermin. Ze heeft zelfs weinig tijd gehad om tot televisie te komen, en ja ze moeten u vragen ook he, zegt ze zelf. Ze poseert met een glimlach waar ik u tegen zeg voor mijn cameraatje, en moest ik zelf nog 6 jaar zijn, 'k zou 't wel weten waar ik naar keek. We wensen onze eigen Vlaamse supervrouw uiteraard veel kijkcijfers en een verdere fijne toekomst voor televisie.
Ondertussen zijn de opnamen van de supervrouw nog steeds te Lillo aan de gang. Ook in 2015 waren er nog opnamen te Lillo.


Foto's van de opnamen voor de "Snoepbaron" te Lillo


Foto's van filmopnames voor de serie van Mega Mindy te Lillo


^ Naar boven      Gastenboek

Website © Werner Bril.         Foto's © Werner Bril, 2005-2016 Alle rechten voorbehouden.