Index SUPERTIP: ONZE HUIFKARTOCHTEN Rondleidingen Poldermuseum Agenda Linken Getijden Horeca

Voor rondleidingen contacteer: Werner Bril. Gsm: +32 (0) 4 77 55 41 48 - Tel: +32 (0) 3 345 41 48.


U heeft vragen, wenst ons te boeken?

E-mail ons hier

"HET POLDERMUSEUM TE LILLO FORT"


!!!!! OPGEPAST!!!!
WEGENS GROOTSCHEEPSE WERKEN ZAL HET POLDERMUSEUM DIT JAAR, 2017, NIET TE BEZOEKEN ZIJN.


Meer info: HEROPENING POLDERMUSEUM, WANNEER?


MEER INFO OVER HET POLDERMUSEUM VIA: GSM: +32 (0) 477 55 41 48; OF TEL: +32 (0) 3 345 41 48;
E-mail: werner.bril@proximus.be


OUD LILLONAAR ALS GIDS

ZIE MEER OP DEZE WEBSITE VIA HUIFKARTOCHT


UW GIDS: WERNER BRIL, oud Lillonaar, gids en correspondent te fort Lillo voor het Simon Stevin Vlaams Vestingbouwkundig Centrum. Hij is opgegroeid met de realiteit van de afbraak der polderdorpen. Kind van de annexatie en afbraak der gehuchten, Lillo Kruisweg (waar hij woonde) en Oud Lillo. Zijn (zwart) zieltje is begraven in het zo landelijke Lillo kruisweg van toen. De "Flor", zijn grootvader was zijn mentor en bezieler in zijn prille jeugd. De paplepel het gereeschap om gids te worden. Het is dan ook niet moeilijk te verstaan dat hij in de stoere oud visser en zeehondjager, in de "sloeffe" van zijn "vava" zou stappen. Zijn grootvader was één van de eerste medewerkers en gidsen van het museum te Lillo. Werner is vandaag de dag eveneens reeds verschillende jaren betrokken in de gidswerking van het Poldermuseum. Waar is de tijd gebleven, de tijd toen het Poldermuseum nog de naam "Het Polder en Zeemuseum". droeg.


Officiele website:

Gecombineerde rondleidingen ( Zie Rondleidingen ) zijn mogelijk. Lillo, het Poldermuseum en de Eenhoornmolen zijn zeker geen verloren tijd.


^ Naar boven      Website © Werner Bril.         Foto's © Werner Bril, 2005-2016 Alle rechtenvoorbehouden.   Gastenboek.